RedDragonMT2
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum pro hamachi metin2 RedDragon

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

žádost o práva

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
dadozek
Nováček
Nováček

Poèet pøíspìvkù : 1

žádost o práva  Empty
PříspěvekPředmět: žádost o práva    žádost o práva  EmptyTue May 17, 2011 3:39 am

Ahoj.

Četl jsem si , že nechcete aby Vám tu lidé psali , že chtějí být GM , ale odkázala mě na Vás ,nebo na Adminy Tereza Lobotková ( GM Angee).
Je to moje kamarádka a myslím , že se za mě může zaručit.Pokud jde o mé zkušenosti tak to jsou 2 roky na Oficiálním českém MT2 s lvl 94 Warem ( jsem schopný i za suru) a lvlem 75 Buffem. Jinak jsem prošel mnoho privátních serverů.GM jsem si již vyzkoušel být.
Myslím ,že jsem byl já i celý cech ve kterém jsem byl na ofiku velice vážený, byli jsme dobrý kolektiv, komunikovali jsme přez ventrilo...
Myslímj ,že nás lidé měli rádi jako cech ale bohužel jak to býva jsme se nepohodli kvůli naprosté blbosti ( alchymistovi) ,potom nás pár přestoupilo do červené říše kde nás zradil jeden hráč , kvůli kterému jsme dostali BAN, ale i tak si myslím že ty necelé 2 roky hraní nebyl zbytečně strávený čas.
Jinak o mě toho moc asi neřeknu... bude mi letos 16 a od září nastupuji na SŠUM se zaměřením na multimedia a PC .

S pozdravem Onřej Kroupa

LFK: Přesunuto do správné sekce
Návrat nahoru Goto down
LFK
Administrátor
Administrátor
LFK

Poèet pøíspìvkù : 15

žádost o práva  Empty
PříspěvekPředmět: Re: žádost o práva    žádost o práva  EmptyTue May 17, 2011 3:56 am

O práva mně žádá každý takže teď na začátek beru posledního a pak se uvidí
Čekám do neděle 22.5.2011
Návrat nahoru Goto down
http://rdmt2.power-rpg.net

žádost o práva
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» žádost o práva

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
RedDragonMT2 :: RedDragonMT2 :: Žádosti o práva-
Přejdi na: